NOVOROČNÝ KEMP s HENKY Riders 19-20.1.2019

20.01.2019 14:00

HENKY Riders uspešne vstúpili do novej sezóny s Novoročným kempom .Účasť SK,CZ,SLO,HUN,AT bmx jazdcov sa porovnávala na dráhe pri zdokonaľovaní v technike a jazdení v kontakte pod dohľadom trénerov PETER HENKY a SEBATIÁN SULKA. O kondičnú prípravu sa postaral Kings gym a poriadne preveril schopnosti a kondíciu jazdcov. Program kempu bol pestrý ,radosť bolo pozerať ako sme sa dokázali navzájom hecovať do nových skokov a posúvať svoje hranice vyšie. Ak len jeden jazdec vypustil tak nastal spoločný trest no partia HENKY Riders držala pokope a odmakala to bez slov.Vyvrcholením kempu boli preteky v štyroch kategóriach rozdelených podľa výkonnosti.
Vítazmi kategórie sa stali :

MAX MARENČÍK /SK/
VÍT GRUNTORÁD /CZ/
JENNÍK HERRMAN /CZ/
SANDRO HOHENGASSNER /AT/

Ceny pre jazdcov odovzdala LINDA HENKY Riders ,ktorá zabezpečila plinulosť a organizáciu celého kempu,aby sme sa cítili ako doma.
Sezóna 2019 a preteky sú načasované na marec a my pritvrdíme na našom progrese aby sme boli čo najlepšie pripravení a dokázali konkurovať v Európe. 
Ďakujeme všetkým sponzorom za spoluorganizáciu s HENKY Riders a Vám za účasť na Novoročnom kempe .Prajeme veľa zdravia a športových úpechov v BMX sezóne 2019.

team HENKY Riders