ALPEN ADRIA CUP 2015- VOSENDORF 30-31.05.2015

30.05.2015 00:00

Cez víkend sa HENKY Riders  Peter Henčl/HENKY/ a Peter Danihel prezentovali v Rakúsku - Vösendorf na jubilejnom preteku pri príležitosti osláv 30 rokov založenia  BMX . Ako vždy nás nesklamali. V sobotu 30.5.2015  Peťko Danihel po 6-týždňovej pauze spôsobenej  komplikovanej zlomenine prstov na nohe  sa opäť postavil na štart . Kvalifikačné jazdy zajazdil na tretom mieste a postúpil do semifinále . V semifinále neodštartoval optimálne a nedostal sa na predné miesta . Chýbal bu tréningový výpadok a do cieľa prišiel na 6 mieste a do A finále nepostúpil . V B finále s prehľadom vyhral a celkovo v preteku obsadil  9.miesto.

 Peter Henčl /Henky / sa zúčastnil preteku a po kvalifikačných jazdých  s tretieho miesta postúpil do  A finále. V A finále  dlho držal tretie miesto  o ktoré prišiel pred poslednou zákrutou a v cieľi skončil na 4 .mieste. 

V nedeľu pokračovali preteky ALPEN ADRIA CUP v BMX . V kategórii B9/10 nás prezentoval Peter Danihel . Kvalifikačné jazdy vyhral a postúpil do semifinále. V semifinále bobrým štartom zavrel súperov a dostal sa na prvé miesto ,ktoré si udržal až do cieľa a postúpil do A finále . Vo finále si vyberal ako prvý dráhu ,vybral jednotku. Po prvej zákrute mu patrilo druhé miesto no nepodržal súperov a o druhé miesto prišiel . V cieľi prišiel na 4 mieste.

Peter Henčl /HENKY/ odjazdil kvalifikačné jazdy na predných miestach a postúpil  do A finále . Vo finále kondične nestíhal svojích súperov a zo štvrtého miesta sa prepadával a v cieľi obsadil 6 miesto.

 

 

Peter Danihel :

vyhodnotenie kategórie Cruiser  sobota :

 vyhodnotenie nedeľa kategória B 9/10 Peter Danihel 4.miesto

 vyhodnotenie nedeľa kategória cruiser Henky 6 miesto

posledná fotka: