Mikulášsky HENKY Riders BMX camp 05-06.12.2015

05.12.2015 00:00

Ukončenie sezóny v hale v Šenkviciach na Mikulášskom HENKY Riders kempe pri účasti 5 štátov a tritsiatke BMX jazdcov ukončili bikrosovú sezónu 2015 sezónu HENKY Riders. V sobotu po registrácií sa jazdci rocvičili strečingom a ľahko zahriali jazdami na dráhe . Tréner kempu HENKY rozdelil jazdcov do troch skupín podľa výkonnosti  a nasadil jazdcov do skupín . 

Na prvom tréningu sa jazdila technika a hlavne ovládania bicykla pri disciplíne NO PEDAL.

Na záver sa trénovali štarty v skupinách a simulovali taktiku jazdy. Tréning ukončil strečing a jazdci sa pobrali k obedu .

 

 Druhý tréning  absolvovali jazdci s veľkým nasadením a rástla rivalita pri jazdení do kontaktu. Tréning bol spestrený o pretek START TIME ,ktorého víťazom sa stal Patrik Horák časom 2:45 sec.

 

 

 Niektorý jazdci si zlepšili svoje najlepšie časy a  hecovali sa navzájom. Vyvrcholenie dňa bol pretek .Jazdci boli bodľa skupín nasadení do preteku v troch kategóriach .Každá jazda sa bodovala a do finále postupovali len štyria jazdci skupín,čo robilo pretek atraktívným.Jazdci boli odmenení vecními cenami od HENKY Riders.Pri vyhodnotení výsledkov preteku sa odovzdávali ceny pre HENKY Riders ktorého najlepší jazdec pre sezónu 2015 sa stala Kristína Madarásová,ktorá obsadila v sezóne finálove umiestnenie s ME ,vicemajsterka Európského pohára a semifinálovou účastou na MS. David Pagáč srdcom pre HENKY Riders. Víťaz českomoravského pohára. vicemajster českej republiky, vždy jazdil srdcom. Peter Danihel najsledovanejší HENKY Rider, na ktorého sa celú sezónu lepila smola absolvoval zopár pretekov a stal sa vicemajster slovenska, pretekal vo Francúsku kde sa umiestnil na 6 miste. Filip Repiský najmladší pretekár HENKY Riders. ktorý absolvoval zopár silných pretekov a vždy sa prebojoval až do finále a Vikina Danihelová talent HENKY Riders, za krátky čas sa naučila jazdiť na bicykli, začala trénovať ...

 Po odovzdaní cien sa jazdci rozlúčili a išly zrelaxovať ,aby mali dostatok síl na druhý deň.

HENKY Riders 2015 odovzdávanie cien 

 

výsledky preteku :

kategória OPEN CLASS :

kategória EXPERT :

kategória JUNIOR :

 

V nedeľu sa jazdci zahriali strečingom a rozcvičkou a pokračovali v učšní techniky a ovládania bicykla.Trénovala sa technika hlavne po zadnom a technika nácviku kontaktu. Tréning bol vystupnovaní intenzitou jazdenia a jazdci dávali ešte viac síl zo seba aby dosahovali dobré výsledky. Trénovala sa technika a jazdci si zvyšovali svoj level.Tréning bol ukončení strečingom a podaním rúk od trénera. Jazdci boli nadšení programom a organizáciou Mikulášskeho kempu s HENKY Riders a svoju účasť potvrdili aj na novoročnom kempe s HENKY Riders ktorý sa uskutoční dňa 16-17.01.2016 v hale Šenkviciach . 

V mene HENKY Riders Vám ďakujeme za účasť na Mikulášskom BMX kempe a prajeme štastné prežitie vianočných sviatkov v kruhu rodiny a všetko najlepšie v novom roku  2016 .