Novoročný HENKY Riders kemp

18.01.2016 16:59

 Prvý kemp v roku 2016 uskutočnili HENKY Riders v dátume 16-17.01.2016 v hale vŠenkviciach pod názvom : Novoročný HENKY Riders kemp . Zúčastnili sa ho  jazdci 6 zo štátov Slovenska ,Česka,Rakúska ,Maďarska,Slovinska a Poľska . Celý BMX kemp bol pod vedením trénerom Henkym. Po registrácii sa jazdci rozcvičili a zahriali jazdenim po dráhe.

prvá rada jazdci kategórie TOP: 

jazdci HENKY Riders kempu:

 

 

 Nacvičovali techniku na druhej rovine skokmy a technikou po zadnom . Intenzitu jazdenia sme trénovali štartom a pridaním druhej a tretej roviny. Kombinovali to s technikou no pedal . Jazdci sa snažili zrychlovat a jazdiť na kontakt s nasadením . Doobedný tréning ukončili jazdenim tretej roviny, s ktorej mali radosť hlavne menšie kategórie. Strecingom ukončili prvý tréning a pobrali sa na obed. Po trojhodinovej prestávke, začali s poobednym tréningom .Začali ovládaním svojho bicykla na mieste trialom a jazdenim po zadnom kolese . Počas tréningu sa rozdelili do dvoch skupín a jazdili štarty na čas, druhá časť trénovala jazdu tretej roviny . Výsledky o najlepší štart vyhral jazdec Patrik Schuster s časom 2:42.Výsledky ostatných časov v tabuľke 

Druhú časť tréningu sa opäť spojili a jazdili na sparing techniku čo sa naučili. Tréning ukončili jazdou stability a menšie deti blokovanou. Po tréningu a krátkej prestávke sa uskutočnil pretek HENKY CUP .
Jazdci boli rozdelení na tri kategórie. Systém preteku bol tri jazdy a výsledkom súčtu jázd postupovali do finálovej jazdy. Najmenšiu kategóriu mini vyhral český jazdec Vit Stloukal s Unicova .Strednú expert vyhral český jazdec Jakub Cidlinsky z Benátok  a kategóriu top vyhral do tretice  český jazdec David Pagáč z HENKY Riders. Jazdci boli odmenení cenami od HENKY Riders.

kategória TOP:

kategória EXPERT:

kategória junior:

 

V nedeľu pokračoval kemp trojhodinovým tréningom . Na úvod boli jazdci stuhnuti no po dobrom strečingu a rozjazdeni sa na bicykli boli opäť pripravení na tréning. Jazdila sa hlavne technika štartov a technika skokov . Jazdci boli po sobote dobre rozjazdení a dovolovali si zvyšovať svoju úroveň o nové skoky. Dokázali si vylepsiť svoje časy na štarte a spraviť s nimy aj pár fotiek. Tréning bol spestrení o štafetu ,kde sa jazdci hecovali navzájom. V dobrej nálade sa jazdilo aj po zadnom pri štarte a jazdci sa predvádzali kto vyslape po zadnom  až k rampe.. Tréning bol ukončení strečingom . Tešíme sa na nasledujúci kemp, ktorý sa uskutoční na Valentina 13-14.02.2016.