UNIČOV- Českomoravský pohár v BMX 8 a 9 kolo

26.09.2015 00:00

V Uničove sa konali preteky 8 a 9 kolo Českomoravský pohár v BMX a HENKY Riders zastupovali Filip Repiský v kategórií do 6 rokov a David Pagáč v kategórií B13/14 rokov.V sobotu 26.09.2015  sa pretek začal 8 kolom Českomoravský pohár v BMX 

Filipko Repiský po základných rozjazdách postupoval do B finále .V B finále dobre odštartoval a bojoval o tretie miesto no napokom do cieľa prišiel na 4.mieste a v preteku obsadil celkovo 12 .miesto.

David Pagáč po základných rozjazdách postupoval do A finále s tretieho miesta. Vo finále neodštartoval úplne ideálne a musel doťahovať jazdcov . Po prvej zákrute sa dostal na štvrté miesto a atakoval pódium. V poslednej zákrute záutočil a dostal sa na tretie miesto , ktoré udržal až do cieľa.

David Pagáč /HENKY Riders/ kategória B13/14  3 miesto:

V nedeľu pokračoval pretek 9 kolom Českomoravským pohárom v BMX  a HENKY Riders nastupili v rovnakom zložení.

Filip Repiský po základných jazdách postupoval do B finále . V B finále zabral a dostal sa na tretie miesto,ktoré udržal až do cieľa .Celkovo v preteku obsadil 11. miesto a vylepšil si pozíciu zo soboty.

David Pagáč po základných jazdách postupoval s piateho miesta do A finále . Vo finále sa dostal na štvrté miesto a snažil si vylepšiť pozíciu . To sa mu opäť podarilo v poslednej zákrute ,kde sa dostal na tretie miesto ,ktoré si udržal až do cieľa.

David Pagáč /HENKY Riders/ kategória B13/14  3 miesto: