VERONA

08.04.2015 21:19

VÝJAZD HENKY Riders VERONA 27.02.2015 -02.03.2015

 

Prvý výjazd HENKY Riders sme nasmerovali do Verony .Tri dráhy na jednom miestne niečo super na rozjazdenie . Prvý tréning sme nastavili na starej drahe v Monoriu . Dráha len s jednou zákrutou no technickou rovinou. Naskákali sme všetko dobre rozjazdili a presunuli na druhý tréning na dráhu LUPATOTO . Dráha kde sa jazdila Europska liga . Jednoduchá dráha sĺapave dve roviny s technickou tretou a cieľovou rovinou pre všetky vekové kategórie . Bavili sme sa hlavne na cieľovej rovine , kde sme jazdili niekoľko variácií. Po dobrom dni išli oddychovať na hotel.

Na druhý deň skoro ráno beh a strečing potom sme si prenajali dráhu v olympic center Verona , superkrosová dráha .Rozjazdili sme sa na prvej a druhej rovine ,veľmi rýchle skoky ktoré sa dali jazdiť dobre po zadnom aj skákať.

Skúšali sme aj profinu .Pri skoku na druhej rovine náš HENKY Rider spadol a v tréningu nepokračoval . Tretia rovinka bola dosť nepríjemna ostré skoky ktoré robili problémy hlavne tým menším ktorý viac jazdili po zadnom a starší museli triafať dopady aby nestratili rýchlosť. Spravili sme videa a pár fotiek a pobrali si spraviť obed.Zregenerovali a vrátili sme sa na dráhu. Na druhom tréningu bolo teplo a slnečno viac sme si dovoľovali a lietali sme všetky skoky. Tretia rovinka bola veľmi zaujímavá podarilo sa nám ju naskákať a mladý taliani s terasy fandili a tešili sa s nami. Na záver sme vyskúšali SX štart. Mladý rideri okúsili prvý kontakt s pro BMX. No aj tu nám neprialo pri dopade nevydržali rajdy a Cidla letel do dopadu naštastie sa nič nestalo no trebalo nové . Dobrý ľudia sa našli a zobrali nás do shopu kde nám ích aj namontovali a Cidla mohol pokračovať. Večera a relax ukončil deň.

Nedeľa ráno ranný beh a strečing a po raňajkách celodenný tréning v centre VERONA. Doobeda naskákali skok po SX Štarte Pagi,Kika,Sebo ty všetci nalietali prvá skok no Mikeš pridal celú rovinku a tak naskákal celú dráhu.Menší naskákali prvú rovinu a na tretej rovine zlepšovali techniku . Sebík s Mikešom naskákali tretiu pro rovku . Poobede nám neprialo bol silný vietor a dala sa dobre jazdiť len prvá a treia rovina . Na druhej rovine sme jazdili len po zadnom . Večer sme sa išli do centra a porobili pár fotiek do albumu.

V pondelok ráno sme pobalili veci a išli na posledný tréning do LUPATOTA. Bolo vidieť ,že sme dobré rozjazdení s VERONY a v pohode sme jazdli nové skoky ktoré sme nenaskákali pri prvej návšteve. Na záver spravili spoločné foto : HENKY,KUBO,SEBO,KIKA,PAGI,NEZMAR,ONDRA,HONZA,MIKEŠ, DAN , CIDLA a zašli na spoločný obed na taliansku pizu. Pobrali smer Bratislava a ukončili výjazd.

Celkovo hodnotím akciu za uspešnú a viem , že zimná príprava stála za to a jazdci sú dobre pripravený na sezónu 2015.

 

 My HENKY Riders